Marco Mosk

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Mosk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Marco Mosk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Projectdag Afrika waarbij mijn mentorklas H2D negerzoenen verkochten en toen deze niet verkochten mochten de leerlingen mij ermee bekogelen.

  Projectdag Afrika waarbij mijn mentorklas H2D negerzoenen verkochten en toen deze niet verkochten mochten de leerlingen mij ermee bekogelen. En natuurlijk als begeleiding naar België met HAVO 4 en Ath. 5 in de Ardennen survivelen

  2004, Marco Mosk

  Ruud Bakker, De Zoete, De Koning, Ruud Jung, Co Heinsdijk, Wil Bianchi.

  Ruud Bakker, De Zoete, De Koning, Ruud Jung, Co Heinsdijk, Wil Bianchi. Prachtige tijd gehad. Begonnen op een school met 125 leerlingen en eindigen met een school met meer dan 500 leerlingen. De bouw van de school en wij les in de kerk of in de lokalen van het tegenwoordige kinderdagverblijf. Namen als Koen Westhof, Erlin Veendorp, Cees de Haan, Bert van der Made maar ook Anneke Visser en Carolien Lauret. Kortom te veel om op te noemen.

  2004, Marco Mosk

  Schoolreisje in de zesde klas naar Utrecht.

  Schoolreisje in de zesde klas naar Utrecht. 3 dagen weg en zo weinig mogelijk proberen te slapen. Nu ga ik met de klas van mijn oudste dochter 3 dagen naar Texel als begeleiding.

  2004, Marco Mosk
  ?