Marco Kalverda

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Kalverda en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Marco Kalverda heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  haha: aghtentaghentigh, het op...

  haha: aghtentaghentigh, het open lucht museum, Haud Nolo met vieze grijze macaroni en de banken van het biolokaal, de hoerentent van Van Nieuwenhuizen, "hee aikel", de repetities van Kuyper, oppassen op de brugwuppen tijdens Grote Avonden, overnachten op school, het 'wie wordt het vaakst eruit gestuurd lijstje van Kevin', de-ruit bij Jansen, ty fes bij Smits, Hohé "ik ben de zon!", het nakijken van Michels, zelf georganiseerd naar Parijs, het Oude T-t-t-t-t-testament, altijd thee drinken bij Radstake, dat vreselijke Gorssel, de beentjes van Bakker, tekeningen van Groenenboom ... en zo kan ik nog uren doorgaan. Het was gewoon super.

  2003, Marco Kalverda

  Meester vd Veur die wegzwijmel...

  Meester vd Veur die wegzwijmelt bij Nikita... Juffrouw Zuidema met dat voorleesboek over die oom... en natuurlijk knikkeren op het plein, elk jaar naar de Efteling of Ouwehands, de broertjes de Haan die op dezelfde dag als ik jarig waren, die suffe musical, fietsen op kamp in Doorwerth... ondanks alles heb ik me vermaakt.

  2003, Marco Kalverda
  ?