Marco Hof

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Hof en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marco Hof heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Feitelijk een enorm prestatiegerichte leerfabriek.

  Feitelijk een enorm prestatiegerichte leerfabriek. Gaandeweg je carriere werd je pijnlijk duidelijk dat die 100% geslaagden desnoods over jouw rug gerealiseerd werd. Had je het moeilijk? Liever weg dan hulp. Jammer. Ik ben benieuwd of Dhr. De Groot terugkijkt op een arbeidszaam leven. Hallelujah... mijn kinderen komen dit fossiel niet meer tegen. Onderling best een leuke tijd gehad; zeker 2-MAVO en de laatste twee jaar.

  Berlingh College, 1980

  Godzijdank wederom een totaal mislukte carrièremove.

  Godzijdank wederom een totaal mislukte carrièremove. Ik moet er niet aan denken om veertig jaar door dezelfde poort te moeten... al dien ik daarbij aan te tekenen dat de tijden toen anders waren en ik kennelijk een gelukkige maar juiste keuze maakte. Zekerheid is toch met een lantaarntje te zoeken. Voor de critici: nee, ik had geen hekel aan werken. Wél aan leren, en de Streekschool in het bijzonder. Jonge jonge, wat liepen daar een maatschappijvreemde figuren rond met een onderwijsbevoegdheid...

  Hoogovens Industriele Oplei..., 1987

  Exact twee weken op deze school gezeten.

  Exact twee weken op deze school gezeten. Toen gillend het gebouw uitgelopen via het kantoor van Dhr. Schouten (weet je het heel zeker?). Ja dus! Over-het-paard-getilde figuren waar ik mijn schooltijd mee zou moeten doorbrengen, verplicht Spaans leren en een leraar die in een commune woonde.. Namen ben ik vooralsnog vergeten (uit het oog, uit het hart nietwaar?) Twee weken te lang dus!

  de Waegh Gemeentelijke Econ..., 1985

  ?