Marco Gruttgen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Gruttgen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marco Gruttgen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  leuke school: Henne Post (klas 6) die men aan de overkant van de straat nog kon horen schreeuwen, Meester Ruth ("Broekie", klas 5), Juf Agassi (of zoiets) in klas 2, 3 en 4.

  leuke school: Henne Post (klas 6) die men aan de overkant van de straat nog kon horen schreeuwen, Meester Ruth ("Broekie", klas 5), Juf Agassi (of zoiets) in klas 2, 3 en 4. Remco & Paul (eens Belg, nu Fotz) zie ik nog steeds.

  2003, Marco Gruttgen

  Woorden schieten te kort.

  Woorden schieten te kort.... toch maar wat "evergreens": rookkantine (uiteraard), de 'tussenuren', de Ajax-muur achter Tante Miep (oeh zei Winnetoe, ik heb het koud, ik ga naar binnen toe). De 'vergadering' met alle ouders en leraren in klas 3 omtrent ons 'slechte gedrag' (daar was wel wat van waar, overigens, tot huilende leraren aan toe). De steun van Wim Gerritsen die wij daarin kregen, als enige van de leraren. Diezelfde Gerritsen die dan ook weer niet te beroerd was om je een dreun voor je kanis te verkopen. De bordenwisser van v.d. Zee, de punaises van Bot ("tassen aan de binnenpootjes"), het draadje in 't haar van v.d. Berg..... Contact is er nog met Remco en Paul Snel, rest een beetje uit 't oog verloren!

  2003, Marco Gruttgen

  In de klas bij Juf Smit, met -inderdaad- een boxer die Juno heette.

  In de klas bij Juf Smit, met -inderdaad- een boxer die Juno heette. Herinner me Dennis, Marco Berentsen, Lavinia ? en Saigon.

  2003, Marco Gruttgen
  ?