Marco GBlits

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco GBlits en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marco GBlits heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Voetballen,schoolreisjes naar texel en nunspeeten de afscheidsavond met toneel stukjes en een dia voorstelling die rene lieman(leraar) met ons in elkaar hebben gezet.

  Voetballen,schoolreisjes naar texel en nunspeeten de afscheidsavond met toneel stukjes en een dia voorstelling die rene lieman(leraar) met ons in elkaar hebben gezet. Enkele namen uit die tijd:johnny ruurda,marcel(elvis),rooie Marco,pieter Mathu,raymonde,hellen,de broers van eewijk,mark post,bob rietbergen,rehmo,astrid,madeleine,edwin bakker,arnold galensloot,nollie, cindy,egbert,henk muis,glenn vijend,roy,en meer. Leraren:rene lieman,Mieke nusse,Co adriaanse,meester Moes en de concierge meneer vis waar we vaak een theeronde voor mochten lopen.

  2004, Marco GBlits

  Parijs met mavo 4 was top Met andre louman, tinneke,karima makzoumi,marcel misdorp,en vele anderen maar mijn geheugen laat me in de steek.

  Parijs met mavo 4 was top Met andre louman, tinneke,karima makzoumi,marcel misdorp,en vele anderen maar mijn geheugen laat me in de steek. met leraren als van eimeren,andel,etc.

  2004, Marco GBlits
  ?