Marco Florian Areiter

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Florian Areiter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marco Florian Areiter heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb slechts één jaar op deze school gezeten.

  Ik heb slechts één jaar op deze school gezeten. Maar het was het beste basisschooljaar wat ik ooit gehad. Wat een verschil als je uit een klas komt met 32 leerlingen! Ik vind het altijd nog jammer dat de school dicht is gegaan, maar ja, zo is het nu eenmaal. Ik ben altijd op zoek naar oude klasgenootjes/vrienden. Stuur een berichtje naar: veavergaarden, monkeytail, niet coldmail maar dat andere, com. Ben benieuwd!!

  OBS De Stapel, 1982

  Erg leuke herinneringen aan deze school.

  Erg leuke herinneringen aan deze school. Leraren die ik me kan herinneren; Jan Guldemond, Tony Stolk en Nico Vonk, Irma... Klasgenootjes; Leta Hoeve en Edo Hoeve, Laura Seesink, Jaqueline Schmidt, Tessa Stassen, Eefje Nip, Rudolf Bruinshorst, Martijn Boekeloo. Ben er vele jaren latewr nog een keer geweest;Gôh, wat zijn die stoeltjes dan klein, die toen zo groot leken! Zou graag kontakt weer willen hebben met leraren en klasgenootjes e-mail: vaevergaarden, monkeytail, niet coldmail maar dat andere, com.

  De Regenboog, 1975

  heb redelijk goede herinneringen aan deze school.

  heb redelijk goede herinneringen aan deze school. Kan me nog aardig wat klasgenootjes herinneren, waar onder Manuela (Mena), Hilma Doorenbos, Marga van Dijk, Henk Kooiker, Roelof Kooiker, Henk Kooiker, Sandra (Santie) van Dalen, Annelies Keyzer en nog veel meer!! Leraren die me zo te binnen schieten; Dhr. Wanders, Huurnink, Boekeloo, Schoonebeek, Mevr. van Winden, Dhr. Kappe en Talen en zo kan ik nog wel even doorgaan. E-mail: vaevergaarden, monkeytail, niet coldmail maar dat andere, com.

  Dingstede, 1983

  ?