Marco Duin

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco Duin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Marco Duin heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Heel veel pingpongen, heeeeel veel en dus falikant mislukt tijdens het jaar Econometrie met onder andere een glansrol van (later staatsecretaris cultuur) Rick van der Ploeg bij Analyse A.

  Heel veel pingpongen, heeeeel veel en dus falikant mislukt tijdens het jaar Econometrie met onder andere een glansrol van (later staatsecretaris cultuur) Rick van der Ploeg bij Analyse A. Nooit een voldoende voor kunnen halen overigens... Maar als ze mij gaan wijsmaken dat een rondje een vierkant is (of andersom), houdt het voor mij op.

  2003, Marco Duin

  Kaarten met Henk de W.

  Kaarten met Henk de W., Ronald K., Jeroen en vele anderen (Fred, Jos, en wie nog meer?). Sollicitatietraining in kasteel Assumburg te Heemskerk. Lievelingsfiets gejat op station Bloemendaal. De afsluiting na de examens in de kroeg met het poolbiljart op 50 meter van de school, en de helse tocht naar huis in de trein met Henk. Drie treinen moeten missen omdat het rechterbeen totaal iets anders wilde dan het linker. Commerciele ecomonie was altijd wel lachen met hoe-heet-die-man-ook-alweer. Voor de rest redelijk met twee vingers in de neus door deze opleiding heen gekaart.

  2003, Marco Duin

  Natuurkundeleraren met neutronenbommen op de trap.

  Natuurkundeleraren met neutronenbommen op de trap.

  2003, Marco Duin
  ?