Marco deBoer

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marco deBoer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Marco deBoer heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Woonde hier net om de hoek op het voetpad, dus iedere dag lopend naar school, tot de 4e klas toen we verhuisden naar Grou.

  Woonde hier net om de hoek op het voetpad, dus iedere dag lopend naar school, tot de 4e klas toen we verhuisden naar Grou. Wat is er geworden van Luite Visser, mijn beste vriend daar totdat we verhuisden.

  2004, Marco deBoer

  Alleen de 5e en 6e klas hier doorgebracht, Fries geleerd (een beetje) en veel tijd doorgebracht met Cathrinus de Jong die ook op de Burd (nu Bird) woonde.

  Alleen de 5e en 6e klas hier doorgebracht, Fries geleerd (een beetje) en veel tijd doorgebracht met Cathrinus de Jong die ook op de Burd (nu Bird) woonde. Iedere dag met het pontje en dan naar school. Prettige herinneringen aan "de Beul" van klas 5.

  2004, Marco deBoer

  Eigenlijk niet zo veel herinneringen aan de HAVO.

  Eigenlijk niet zo veel herinneringen aan de HAVO. Iedere dag op de fiets vanuit Grou hierheen gefietst, later op de brommer samen met oa Gerrit Vledder. Na deze school begon mijn leven pas eigenlijk, gelijk na de HAVO een jaar naar de VS als uitwisselingsstudent voor een jaar, waarna het studentenleven begon in Heerlen.

  2004, Marco deBoer
  ?