Marciano Henson

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marciano Henson en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marciano Henson heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  een van mijn favoriete leraren: Dhr Kakerken (als ik de naam goed schrijf)van Engels.

  een van mijn favoriete leraren: Dhr Kakerken (als ik de naam goed schrijf)van Engels. Je werd helemaal rustig als je bij die man les had, ik denk dat iedereen zijn intonatie wel kan herinneren. En natuurlijk Den Elzen (ned) en de Vries(?) (Geschiedenis)

  2004, Marciano Henson

  Ja, ik heb er bijna een 8 jarenplan van gemaakt: voordeel:je kent nog meer mensen.

  Ja, ik heb er bijna een 8 jarenplan van gemaakt: voordeel:je kent nog meer mensen. Lachen altijd met Bert Herfkens tijdens de periode Klinische chemie.Ook was het altijd wat met Yvette Simons (je bent gewoon vergeten mij te vermelden!)met wie ik vaak een haat/liefdeverhouding had. Soms leken we wel een stel. Ook Xaviera van Leeuwen leren kennen, we zijn geloof ik 2 jaar samengeweest, t was een stormachtige tijd. Andere namen die mij te binnen schieten zijn: Jeroen Klein, Willem uit Schiedam, Saskia(jammer dat ik je achternaam niet meer weet)van het introkamp(...) Frank, Raoel, Jeroen Hus ( k baal nog van je parkietje), Natuurlijk ook Angelique uit Leiden, Jeroen Vos,etc. DUS (YVETTE): mijn email is cvanderzwan********************

  2003, Marciano Henson
  ?