Marcia van Roermund

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcia van Roermund en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcia van Roermund heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leuke school behalve juf hendriks (nachtmerries van gehad) 0ok kan ik me nog goed herinneren dat ik altijd mocht afkijken bij scheikunde van john mollen want daar snapte ik geen bal van! vriendinnen waren o.

  leuke school behalve juf hendriks (nachtmerries van gehad) 0ok kan ik me nog goed herinneren dat ik altijd mocht afkijken bij scheikunde van john mollen want daar snapte ik geen bal van! vriendinnen waren o.a reina betty en ingrid. Leuke tijd gehad op deze school maar dat besef je pas vele jaren later.Ik kan me ook nog goed de discoavonden herinneren met soultrain , hans van leeuwen als discjockey.wat zou er van hem geworden zijn en zo zijn er nog een heleboel mensen die ik graag nog eens zou willen zien dus mail me maar!!!!!

  Titus Brandsma Ulo (later M..., 1974

  leuke school zat bij hazelzet,beernink wat een vreselijke man was dat !! en michels in de 4e waar ik nog jaren contact mee heb gehad ik zat in de klas bij agnes ,diana rene ivo loes en rob visser dit zijn de namen die mij het eerste te binnen schieten.

  leuke school zat bij hazelzet,beernink wat een vreselijke man was dat !! en michels in de 4e waar ik nog jaren contact mee heb gehad ik zat in de klas bij agnes ,diana rene ivo loes en rob visser dit zijn de namen die mij het eerste te binnen schieten. Juf van Keulen kwam ik nog wel eens tegen.

  O.L. v. Lourdesschool, 1968

  ?