Marcelle Loeve

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcelle Loeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcelle Loeve heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik werk al jaren met veel plezier op de Albatros.

  Ik werk al jaren met veel plezier op de Albatros. Het eerste jaar dat je echt je eigen klas mag draaien vergeet je natuurlijk nooit! Dat was de giraffenklas. Wat hadden we het gezellig. Ik weet nog goed dat we een voorstelling hadden in de grote gymzaal met heel veel publiek. Wat was ik trots op mijn kleine giraffe-kinderen! na een paar jaar kleuters te hebben gehad, heb ik vaak groep 3 gehad. Die noemde we de koeienklas. Ik was altijd apetrots (of moet ik zeggen: koeietrots) op mijn kindertjes als ze aan het eind van het schooljaar al goed konden lezen en schrijven. Toen ik zelf kinderen kreeg ben ik minder gaan werken. Ik werk 3 dagen in de week als interne begeleidster op de Albatros. Af en toe mis ik het nog wel eens om een groep te draaien, maar dit werk is ook leuk hoor.

  De Albatros, 1992

  Samen met mijn tweelingzus Lisette hebben we het erg leuk gehad op Titus.

  Samen met mijn tweelingzus Lisette hebben we het erg leuk gehad op Titus. De pauzes waren altijd erg gezellig. Er werd wat afgekletst. Wie was er verliefd op wie, enz. We hadden meestal een vast clubje: Debby, Karin, Margot, Mabel; dat zijn de namen die me zo snel te binnen schieten Ik probeer te verzinnen wie mijn favoriete docent was, maar ik merk dat je die vergeet, diegene die ik niet mocht, weet ik nog maar al te goed. Ik zal het de docenten besparen.

  Titus Brandsma College Scho..., 1983

  Samen met mijn tweelingzus hebben we het heerlijk gehad op de Bijenburg.

  Samen met mijn tweelingzus hebben we het heerlijk gehad op de Bijenburg. We hadden een grote groep, volgens mij voor de leerkrachten een pittige groep, maar wij hebben het zeer naar ons zin gehad.

  Beijenburg, 1977

  ?