Marcelino Thuis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcelino Thuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcelino Thuis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Sommigen kwamen van Titusbrandsma en sommigen zaten er al.

  Sommigen kwamen van Titusbrandsma en sommigen zaten er al. Vrij snel hadden we een hechte groep, die zich met name profileerde als spijkerjasgang en jagen op de yamahas en kreidlers. Helaas heeft de snelheid gecombineerd met miezerregen 1 van ons niet tot het eindexamen gebracht. In de 4e klas overleed op de Yamaha: Hans van Doesum. Als 16,17 jarige had dat een grote impact. Aan de andere kant ben je dan ook nog steeds puber en gaat het leven door in cafe Suikerland met de rest van de gang. (Rudy Brons, Jan Willem Drijfhout, Jantje (uit Driel) Dion Verhulst en nog enkelen. Wat een feest. Uiteindelijk zakte ik als enige met lof. 5 x een 5; het was jammer dat er nog een 6 bijstond. Een jaar later heb ik toch nog het diploma gehaald. Dat jaar was de grootste lol er wel van af.

  Nederrijn college, 1977

  Een leuke school, al dacht ik daar vroeger niet altijd zo over.

  Een leuke school, al dacht ik daar vroeger niet altijd zo over. Zeker niet omdat mijn moeder ook nog eens juffrouw Thuis was. Met name in de 6e klas was het leuk; ik weet nog dat we sexuele voorlichting zouden krijgen. Op het moment dat we dit kregen was ik ziek. Misschien de oorzaak dat ik op latere leeftijd pas kinderen heb gekregen...

  Maria-School, 1967

  Iedere dag door weer en wind naar school fietsen van Angeren naar de big city, de eerste verkeringen (dat waren er nogal wat)Klassedocenten waren o.

  Iedere dag door weer en wind naar school fietsen van Angeren naar de big city, de eerste verkeringen (dat waren er nogal wat)Klassedocenten waren o.a van Amstel en van der Heyden. Op den duur waren de klasse-avonden, maar zeker ook de schoolfeesten het leukst. Grootste schrik had ik voor Martina

  Titus Brandsma ULO / MAVO, 1973

  ?