Marcel Virtmann

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Virtmann en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Virtmann heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Als internaatkind kwam ik vrij laat op deze school.

  Als internaatkind kwam ik vrij laat op deze school. Heb toch nog wel veel herinneringen aan deze korte tijd.Ron vd Vorst, Richard Heere, Jean-Paul, Brigitte van Ginneke,enz.enz. Toen ik een brommer kocht heb ik nog overnacht bij Sjef R. in Oud-Gastel, om van daaruit samen met Aad Vermeulen dat ding helemaal naar Amsterdam te rijden. Nu is deze afstand niet zo ver meer, maar toen leek het wel Parijs-Dakar.

  Past. Hellemons MULO, 1983

  Eigenlijk weet ik niks meer can deze tijd, alleen dat ik een ontzettende lieve lerares had die nogal last had van exceem.

  Eigenlijk weet ik niks meer can deze tijd, alleen dat ik een ontzettende lieve lerares had die nogal last had van exceem. Voor haar gingen we altijd onder schooltijd boodschappen doen. Geen idee meer hoe ze heet.

  Bijlmermeerschool, 1974

  Altijd te laat, veel in het Admiraaltje, en toch geslaagd.

  Altijd te laat, veel in het Admiraaltje, en toch geslaagd.Leuke tijd met Dennis de Keuning, Peter Nieuwenhuis, Jantje Verschuren, Buddy Lankhorst, Henk Kloeze, Ellen Schipper,enz.enz. Goede herinneringen aan de feestcomissie en de schoolfeesten. Kan me nu niet meer voorstellen dat ik het toen zo leuk vond, maar misschien is dat ook wel juist zo achteraf. Misschien een keer een leuke reunie??

  1e Katholieke MEAO, 1985

  ?