Marcel Vink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Vink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marcel Vink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Van de 1e klas t/m kerst 4e klas gezeten (dus eigenlijk maar t/m 1974; 1976 ingevuld om tussen "mijn" klasgenoten terecht te komen).

  Van de 1e klas t/m kerst 4e klas gezeten (dus eigenlijk maar t/m 1974; 1976 ingevuld om tussen "mijn" klasgenoten terecht te komen). Tgv verhuizing naar Schalkwijk naar de Waterinkschool gegaan. Namen van docenten ken ik niet meer, wel klasgenoten: Ronald Post, Robbie Meijers, Wijnand & Yvonne van Oosterhout, Shirley en Anita. De klas heeft ooit nog eens een opvoering in de gymzaal gedaan met als thema kabouters of iets dergelijks.... Verder herinner ik me nog het handenarbeid lokaal op zolder(?): geklieder met papiermachee en een demonstratie van een glasblazer die na afloop z'n waar verkocht.

  2004, Marcel Vink

  Brugklas binnengekomen met de nodige "collega's" van de Waterinkschool.

  Brugklas binnengekomen met de nodige "collega's" van de Waterinkschool. De gymlessen van dhr. Cornet die het geheel begeleidde achter de piano was wel apart. 4 atheneum 2x mogen doen; 2e keer weer verenigd met Jacques Feenstra (kenden elkaar al vanaf de Waterinkschool); vanaf toen vaste maatjes. Kregen toen ook het "beest" Jan Lieben in de klas; een jongen van 15-16 in het lichaam van een bodybuilder zonder enige remming. Kon tijdens gym met zaalvoetbal e.d. wel eens link zijn; dan vlogen de ballen je links en rechts om de oren. Maarten Nederkoorn en Kees Stam waren de striptekenaars in de klas. Beste docent (en onze mentor) in die laatste jaren was wat mij betreft Pieter Rijsenbrij. Een rustige man die je kon tutoieren maar toch duidelijk de baas was. Ben toen na het eindexamen samen met Jacques, Jan Smit (zijn vader had een (hengel-)sportzaak op de botermarkt) en Martin de Wit een week op Terschelling wezen kamperen - Berenburger, doorgescheurde stretchers, mislukte visvangst: gezellig!

  2004, Marcel Vink

  Ik kwam na de kerst in de 4e klas "binnenvallen" bij meneer De Boer in een zeer Marcel-rijke klas; ik was de 4e: Marcel Hasper, Marcel Stokman, Marcel (van de) Zwart en ik zei de gek.

  Ik kwam na de kerst in de 4e klas "binnenvallen" bij meneer De Boer in een zeer Marcel-rijke klas; ik was de 4e: Marcel Hasper, Marcel Stokman, Marcel (van de) Zwart en ik zei de gek. Hiervan zaten er dan ook nog eens 3 op de voorste bank naast elkaar, waaronder ik. De geschiedenislessen van meneer De Boer zullen mij altijd bij blijven; wat kon die man vertellen! Toen hij dan ook voor een periode op herhaling moest in dienst zat de hele klas toch wel een beetje in zak en as. Later nog Sollie gehad op het Spijkerbordpad; een aparte man. Noorlander is mij niet zo bijgebleven, maar Vermeulen (Van der Meulen?)was een prachtvent. Ik heb hem eigenlijk slechts 1 keer echt kwaad gezien en dat was in de 6e klas op kamp in Sondel. Toen hadden we (Mark Bannink, Peter Liefhebber, Henk Brons, Erik (Holthuis?),Gert(?) en weer ikke) de meiden (Annet (toen mijn vriendinnetje), Irma (toen het vriendinnetje van Henk), Hettie en nog een stel) op de slaapkamer hadden gehaald 'savonds (ja dames, weten jullie het nog?). Allemaal heel onschuldig, maar Vermeulen had het niet meer en het donderde dan ook. En natuurlijk afscheidsavond met een optreden in het achtergrondkoortje van diezelfde dames en een eigen 'act' als Henk Elsink. Een mooie tijd.

  2004, Marcel Vink
  ?