Marcel van Haasteren

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel van Haasteren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel van Haasteren heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik kwam zat er nog hoofd Miog.

  Toen ik kwam zat er nog hoofd Miog. En meester Verstraten Magedans(klas 5). En inderdaad Ben Mulder, maar toen zat ik al wat hogere klassen en de kampen naar nunspeet wat hebben we daar gelachen. De namen die ik nog weet zijn er best wat. o.a Johan Boender, Helga Lustig, Anne Marie van de Klis en broer Loek, Marco Hoogstraten,Annemiek Le Mair en nog veel meer te veel om op te noemen. Was alletijd dolle pret en gaaf om te zien dat het nog gaat gaat met Benen vele anderen die ik ken.

  Prins Bernhardschool, 1974

  Gouwe tijd met edje van heckeren, Richard van Haaften, Robert luppie lupker, Erik Bosman (helaas een Feyenoorder maar ach), Toby en topleraren zoals Rintjema, Zwang (gaf duits en was gekker dan z'n leerlingen) Fred Overkleef en Bloemen helaas pas overled

  Gouwe tijd met edje van heckeren, Richard van Haaften, Robert luppie lupker, Erik Bosman (helaas een Feyenoorder maar ach), Toby en topleraren zoals Rintjema, Zwang (gaf duits en was gekker dan z'n leerlingen) Fred Overkleef en Bloemen helaas pas overleden erg jammer en nog veel meer. En heb er mij huidige vriendin ontmoet anita kool( was na de fusie). Doe ook gelijk maar de groeten aan iedereen langs deze weg die me kent of heeft gekend als je me niet meer wilt kennen :-)).

  Koningin Juliana School (MA..., 1981

  ?