Marcel van Diemen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel van Diemen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marcel van Diemen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Dit is al weer een tijd geleden, maar meneer van Haaf had ik in de laatste klassen.

  Dit is al weer een tijd geleden, maar meneer van Haaf had ik in de laatste klassen. Wat ik nog weet uit die tijd, is het overblijven (met je lunchpakket) bij de voordeur (weet niet meer wanner dat precies was), de dropjes van Mommers, de Hobbit verhalen van Van Haaf en de LEGENDARISCHE "schoolradio" elke vrijdag middag over die "mooie speakers" in de klas. Heb trouwens een leuke fotoverzameling van jaar 1977 gevonden (klas 6B)

  2004, Marcel van Diemen

  Ben benieuwd hoe m'n toenmalige klasgenoten het nu maken.

  Ben benieuwd hoe m'n toenmalige klasgenoten het nu maken.

  2004, Marcel van Diemen

  Zat in de klas met Perry, Yolanda van den Bersselaar (die namen las ik net), en mijn amigo Arno, Mariët, Hermien, John, Anja, enz.

  Zat in de klas met Perry, Yolanda van den Bersselaar (die namen las ik net), en mijn amigo Arno, Mariët, Hermien, John, Anja, enz. enz. Er liggen nog cirka 15 gezichten meer in m'n memory. Ik woon nu in Denemarken, ben net getrouwd. Ik ben nog steeds aan de gang met dat wat ik geleerd heb in Boxtel. Heb trouwens nog een "schoolfotoalbum" van het eerste jaar op Lucas (alle klasgenoten "en profil". Laat me weten of één van m'n ex-klasgenoten interesse heeft in die oude verzameling.

  2004, Marcel van Diemen
  ?