Marcel Rutten

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Rutten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marcel Rutten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De aardijkskundelessen in het brugjaar van mjf Hendriks waren ouderwets geweldig.

  De aardijkskundelessen in het brugjaar van mjf Hendriks waren ouderwets geweldig. Om elkaar heendraaiende leerlingen ter illustratie van het planetenstelsel. Engels van Bleeker ook zo'n topper. Peer de Graaf in de klas: we hebben veel gelachen.

  2004, Marcel Rutten

  Vanwege een verbouwing van de Pater Damiaan school moesten we uitwijken naar deze (meisjes)school.

  Vanwege een verbouwing van de Pater Damiaan school moesten we uitwijken naar deze (meisjes)school. Plots meisjes in de klas. De school kenden we al goed mn vanwege de naast gelegen "afgrond" en voetbalveld. Maar één jaar op gezeten en laatste twee maanden van het schooljaar niet 200 meter lopend maar met de bus vanuit Vught.

  2004, Marcel Rutten

  De vele klasgenoten (Gijs Verhoeven (overl), Gerry van Lent, Tinie van Beurden, Bas van Lamoen, Wim van Alebeek, Hans Saris, Tonnie/Twan Baudeoin, Gerard Taks, Jan Smit, Hans Vink, Sjef en Rinie van Gelder, Bas van Heeswijk, Ad ?, Willie ? Ben ?, etc).

  De vele klasgenoten (Gijs Verhoeven (overl), Gerry van Lent, Tinie van Beurden, Bas van Lamoen, Wim van Alebeek, Hans Saris, Tonnie/Twan Baudeoin, Gerard Taks, Jan Smit, Hans Vink, Sjef en Rinie van Gelder, Bas van Heeswijk, Ad ?, Willie ? Ben ?, etc). Docenten: mw van Oordt (1e), mw Meijs, (in de 3e hebben we wel 10 leerkrachten voor de klas gehad. dhr van de Ven (4e klas). Ik herinner me nog dat eens een jongen uit een andere klas van het (hoge) dak gevallen was toen hij er een vlieger af wilde halen. En op dit schoolplein hoorde ik van de moord op Kennedy. In de vijfde klas moesten we verkassen naar een naburige school (Regina Pacis) en hadden we gemengde klassen. In de 6e verhuisde ik naar Vught (Aloysius school).

  2004, Marcel Rutten
  ?