MARCEL ROSENDAHL

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van MARCEL ROSENDAHL en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  MARCEL ROSENDAHL heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HEB MAVO EN HAVO GEDAAN,GING DE EERSTE JAREN MET TONY PEETOOM EN DANNY OM LATER NA DE BRUGKLAS MET ERIK HOLT,EN NOG VELE ANDEREN WAAR IK DE NAMEN NIET VAN HEB ONTHOUDEN VEEL LOL GEHAD WEINIG IN DE KLAS GEZETEN,OF ERUIT GESTUURD OF KAARTEN IN DE KANTINE OM

  HEB MAVO EN HAVO GEDAAN,GING DE EERSTE JAREN MET TONY PEETOOM EN DANNY OM LATER NA DE BRUGKLAS MET ERIK HOLT,EN NOG VELE ANDEREN WAAR IK DE NAMEN NIET VAN HEB ONTHOUDEN VEEL LOL GEHAD WEINIG IN DE KLAS GEZETEN,OF ERUIT GESTUURD OF KAARTEN IN DE KANTINE OM DROP.HANS ANSIGH VOOR NEDERLANDS WAS ERG LEUK.

  Osdorper Schoolgemeenschap ..., 1976

  LEUKE SCHOOL IN 1995 NOG LEUKE REUNIE GEHAD.

  LEUKE SCHOOL IN 1995 NOG LEUKE REUNIE GEHAD.GING OM MET SIDNEY SEVEREINSE ,MARCEL KESSER,KEES BENNINK,JOHNNY VISSER,PETER BOEKER.MEESTER VAN DEN HEUVEL HERRINNER IK ME NOG DEZE WAS ZEER ONDER DE INDRUK VAN MIJN ZANGTALENTEN.DE SCHOOLFOTO VAN KLAS 6B STA IK NIET OP EEN RAADSEL HOE DAT KAN,MISSCHIEN WEER UIT DE KLAS GESTUURD.

  Hillegomschool, 1970

  LEUKE TIJD,VEEL GEKAART.

  LEUKE TIJD,VEEL GEKAART.LEUKE GROEP ROY KWANT,RON KRAAK,PETER RINGE,LEO,ROB VAN KEIZERSWAARD,CARL VERHAGEN,JOHNNY CHIN A LOI. SCHOOLFEESTEN WAREN TOP.ZEILWEEK ERG GOED.ZAT IN EEN KLAS MET VEEL VOLENDAMMERS,ERG GEZELLIG.

  1e Katholieke MEAO, 1982

  ?