Marcel Prick

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Prick en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Marcel Prick heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  achteraf bleek de basis die daar gelegd werd zeer degelijk en goed te zijn.

  achteraf bleek de basis die daar gelegd werd zeer degelijk en goed te zijn. Jammer genoeg wist men niet voldoende over dyslectie. Gelukkig werd ik als "niet Technisch" bestempeld waardoor de LTS geen optie was en ik naar de MAVO mocht. Uiteindelijk ben ik als Chemisch Analytisch Analyst afgestudeerd en na dik 20 jaar als Research & Developement Engineer gouden decoratie inbrand verf voor glas en Ceramique te hebben ontwikkeld. Werk Ik nu (bij diezelfde firma) als Process & Development Engineer (Hoodfzakelijk voor de Goud afdeling) Mijn directe colegea zijn minimaal HTS... Bleek ik toch Technisch te zijn? :-) Meester Hoekstra en natuurlijk Nijsten (derde en vijfde klas) als meest Favourieten. Helaas ook Meester Franssen- die ik drie keer heb mogen hebben- zeer streng.

  2007, Marcel Prick

  AOV avondcursus, was heel gezellig!.

  AOV avondcursus, was heel gezellig!

  2007, Marcel Prick

  vooral dat eerste jaar!!! en daar verwees elke klas naar! Een supper leuke tijd gehad.

  vooral dat eerste jaar!!! en daar verwees elke klas naar! Een supper leuke tijd gehad. Vooral toen de theorie lokalen nog op de Dominikanerwal waren. Er liepen daar ook nog nonnen rond! smiddags naar de eigen Soos in de Paardenstraat. of naar het asbest schooltje in het Limbrichterveld. Ok het tweede jaar was hard aanpakken en 66,67% bleef dan ook plakken! Dus mocht je de nieuwe meteen al aan het begin van het jaar mededelen dat ze het toch niet zouden halen! LOL! elk jaar begon met een ontmoetingsdag, aangezien we toch elk jaar verdwaalden, besloten we na het eerste jaar elke keer opnieuw om de dropping/wandeltocht creatief af te leggen....: nadat we lang genoeg in dat eerste cafee gezeten hadden werd de kortste weg naar de eindbestemming genomen... het een jaar dwars door de wei, het andere met het streekvervoer, een andere keer met de SRV wagen.

  2007, Marcel Prick
  ?