Bekijk het volledige profiel van Marcel Nonhebel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 6

Marcel Nonhebel heeft 6 klassenfoto's en kent 63 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Veel lastige, maar tegelijkert...

Veel lastige, maar tegelijkertijd leuke leerlingen. Vaak enthousiast voor zaken door de school georganiseerd, Olympturele dagen, brugklaskampen, werkweken en uitwisselingen. Mijn leukste herinneringen zijn wel de werkweken naar Engeland (Rye) met Mavo 3 en de reis in 1990 naar Berlijn. Ik geef nog steeds les aan het Grotius.

2005, Marcel Nonhebel

M.O. Geschiedenis Het enthous...

M.O. Geschiedenis Het enthousiasme voor de stof maar ook de critiek waarop sommige vakken gegeven werden.De samen werking van de studenten om in groepen werk voor elkaar te doen. Het lustig erop los kopieëren van uittreksels. De moeilijke examens in Tivolie(Utrecht) vooral Middeleeuwen. Want het waren grote hoeveelheden bladzijden. De lessen van dhr. Boer, Voogd, de enthousiaste verhalen van drs. Croon over de klassieken (het Gilgamesj epos). Ik heb nog contact met Wil Pronk, Nico de Smit. De reis naar de SU (Cornegoor).

2004, Marcel Nonhebel

Een gezellig gebouw. Gezellige...

Een gezellig gebouw. Gezellige sfeer. Sportdagen. Helaas moest ik vanwege de te vervullen dienstplicht de school na 3 maanden verlaten, maar ik bewaar er goede herinneringen aan en een goede vriendschap met Harry van As. Andere namen willen mij niet te binnen schieten. wil graag meer weten.

2004, Marcel Nonhebel
?