Marcel Nijenhuis

Kent 0 personen

Gescheiden , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Nijenhuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marcel Nijenhuis heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Wij zaten in Colmschate (HEAO-CE). Samen met Siebe de Koning de hele school doorlopen... in 6 jaar. Ik was er eigenlijk nooit en kocht de aantekeningen altijd van Sandra. Nog steeds contact met Siebe en Danielle Wiltink & Daniel van der Werff (die zijn getrouwd). Op hun verjaardagen loop ik nog wel eens tegen Erik & Heidi en Nelleke aan.

  2003, Marcel Nijenhuis

  Best leuk gehad hier.

  Best leuk gehad hier. Niet aan de Zangvogelweg gezeten, maar HAVO/MBO aan de ?weg. Weet niet meer precies. Ik kwam altijd te laat bij Duits binnen (eerste uur) en scheurde dan met mijn opgevoerde Vespaatje (140 decibel) over het plein. Bischop was een aardige vent en Zondag zat tijdens Nederlands mondeling illegaal te paffen in het lokaal (leek meer op een uit de kluiten gewassen kast, maar goed), waardoor ik een dealtje kon sluiten om alleen die boeken te bespreken die ik gelezen had...

  2003, Marcel Nijenhuis

  Weekafsluiting was altijd lachen, vooral in de 6e, want dan zaten we achterin de zaal herrie te maken.

  Weekafsluiting was altijd lachen, vooral in de 6e, want dan zaten we achterin de zaal herrie te maken. Ik weet nog dat we bij de Deugd in de klas zaten en ik met Cynthia en Giny moest afwassen. Drie dagen later had ik nog kramp in m'n kaken van het lachen... Paar jaar geleden werd door Cynthia Ringeling een reunie georganiseerd, maar ik stond vast op het vliegveld van Birmingham (mist in A'dam, dus vlucht afgelast) dus die heb ik gemist. Klote. Ik zie niemand uit mijn klas in de lijst, dus mocht je dit lezen meldt je dan effe aan.

  2003, Marcel Nijenhuis
  ?