Ontdek PLUS

Marcel Merkus

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Merkus en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Merkus heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel kan ik me er niet meer van herinneren, wel dat de school in het eerste jaar nog een jongensschool was.

  Veel kan ik me er niet meer van herinneren, wel dat de school in het eerste jaar nog een jongensschool was. Ons jaar was de eerste die uit jongens en meisjes (een stuk of 7) bestond. Dat was pas toen ik naar de 2e klas ging. Onderwijzers: Korzilius (6), Jansen (5), Spoor (4) en dan drie juffen voor de 1e drie klassen. (vd Leede?) Jammer dat de school niet meer bestaat.

  St. Canisiusschool, 1966

  Ik heb het hier 8 jaar volgehouden.

  Ik heb het hier 8 jaar volgehouden. Eerst maar eens de HAVO in zes jaar tot een goed eind gebracht. Omdat ik niet kon kiezen was de overstap naar 5 atheneum logisch. Wat ik me vooral herinner zijn de "buitenschoolse" activiteiten (feesten in de HTS-soos en meer van die ongein) Ook bij meer culturele zaken van het JBC was ik betrokken (toneelclub bijvoorbeeld) Over het algemeen een geweldige tijd gehad. Enkele namen: Jos van Rooij, Bowine Wijffels, Martin Ederveen, Hans Kersten, Mark Luijcks (spelling??) Docenten: Vincent Verstappen, Claudi Richardson, de Kort, Peter Jansen. Wi Derks (scheikunde).

  Jeroen Bosch College, 1972