Marcel Logger

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Logger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marcel Logger heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige dansschool waar ik zeer goede herinneringen aan heb.

  Geweldige dansschool waar ik zeer goede herinneringen aan heb. Danswedstrijden in Leiden en Den Haag waar ik samen met danspartner Lilian Peters in de finale terecht kwamen. Het galabal, danslessen tot aan Topklasse Latin, ik kon er geen genoeg van krijgen. Ook mijn vrouw (Henriëtte) op deze school ontmoet. Onze oudste dochter (14) is net met beginners begonnen (niet bij Vermeulen, maar dat komt misschien nog wel). Ze vindt het in ieder geval hardstikke leuk.

  Dansschool Vermeulen, 1978

  Onderwijzeres van de 1e klas heette juffrouw Megens-Derks.

  Onderwijzeres van de 1e klas heette juffrouw Megens-Derks. Zij had een kunstarm. Het hoofd der school was A.C.A. Kuijpers, echt een autoriteit (in de goede zin van het woord)die les aan de 6e klas gaf. Het was een echte Room Katholieke basis jongens-school met nauwe connecties met de naast gelegen kerk. Kerk is inmiddels afgebroken. Het schoolgebouw staat er nagenoeg nog ongewijzigd. Zit alleen ander onderwijs in. Namen van enkele medeleerlingen die ik mij herinner: Gijsbert Lap, Laurence ten Cate, Silvester....? Marc Snippert (met wie ik heel veel Stratego heb gespeeld op zaterdagmiddag). De meisjesschool in die buurt lag aan de Heiweg. Opvallend was dat deze een kwartier eerder begon, zodat jongens en meisjes zich niet op straat konden mengen. Zo ging dat in die tijd.

  St. Josephschool - Citroenv..., 1964

  Kwam na een paar moeizame maanden op Canisius College in januari 1971 in de brugklas.

  Kwam na een paar moeizame maanden op Canisius College in januari 1971 in de brugklas. Namen van leraren die ik mij herinner: Wentink (frans), Van de Heuvel (engels, scheikunde natuurkunde) Coolen (nederlands, aardrijkskunde), Lausberg (handelskennis). Buijs was onder-directeur. Namen van mede-leerlingen ..?. Ibis (uit Lent), Han Thoben. De school had een leuke door leerlingen gemaakte (gestencilde) schoolkrant.

  Stevens Mavo, 1971

  ?