Ontdek PLUS

Marcel Kats

Kent 27 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Kats en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Kats heeft 1 klassenfoto's en kent 27 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Den Texstraat

  Ik zag een reactie van Mieke Liefting. Ik dacht direct aan Nel en Mieke Liefting (zusjes) en Ingrid van der Meer. Mieke had 'verkering' met Jeroen Smit ('Smitje') en ik met Ingrid van der Meer. De familie Liefting had toen een hotel in de Den Texstraat, in dezelfde straat als waar mijn 'verkering' woonde. Ik werd wel 'ns getracteerd op een broodje gebakken ei in Hotel Liefting. Daarom combineer ik de lagere school met de Den Texstraat...Oh ja, Nel Liefting had wel een oogje voor Dennis Steggink...

  R.K. Schoolvereniging, scho..., 1966

  Goede herinneringen aan Gerard de Vries, met wie ik uitgebreid zat te 'bieren' in de stationsrestauratie van station Leiden, voordat we met de trein naar Amsterdam afreisden.

  Goede herinneringen aan Gerard de Vries, met wie ik uitgebreid zat te 'bieren' in de stationsrestauratie van station Leiden, voordat we met de trein naar Amsterdam afreisden. We hebben ook een keer een aantal uren gespijbeld en een bootje gehuurd mat daarin een krat bier en vervolgens op het kanaal gevaren dat langs de school stroomt. Je had onze klasgenoten en leerkrachten moeten zien... en wij veel kabaal maken vanuit de boot!!

  Algemene Vakschool v.h. Rei..., 1978

  Hele leuke tijd gehad op deze school.

  Hele leuke tijd gehad op deze school. Broeder Nelissen was toen conrector van de HAVO. Aardrijkskunde van zuster Amelie en Duits van zuster Clarentia. In de pauze naar 'beneden' hollen om op tijd te zijn voor de koffie. In de beginjaren veel koffie/bier gedronken met Rob van Bork en Henri de Raad, later kwam de MAVO-lichting daarbij en veel omgegaan met Nico Vriend, Hans van Galen, Peter Rolvink (nog ontmoet bij de reunie!). We waren toen een echte 'Yamaha-club'. Kortom, vele goede herinneringen.

  Fons Vitae, 1972