Bekijk het volledige profiel van Marcel Kaekebeke en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 14

Marcel Kaekebeke heeft 14 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Zat er maar kort op. Ging daar...

Zat er maar kort op. Ging daarna naar jongensinternaat in Venray bij de paters Franciscanen. Namen? Juf Massari voor Frans. Ken ook nog rector de Graaf, moest een keer als straf (uit de klas gestuurd) enkele fabels van de La Fontaine in het Frans op de rectorkamer aan hem declameren. Als ukkie uit de 2e klas, wel te verstaan! Dat waren nog eens tijden.

2004, Marcel Kaekebeke

Eens effe kijken? Kroontjespen...

Eens effe kijken? Kroontjespennen, gekeurde inkt bij het schoonschrijven, plakplaatjes als prijsjes, Juf Beunen uit de eerste klas, ...bijles rekenen gedurende 6 jaar bij haar op het flatje. Vervolgens altijd bijles wiskunde gehad op het Atheneum. Nee, geen wiskunde gaan studeren, maar Nederlands. Juf Neelen 2e klas? De heer Lenz 3e klas? De heer Draaisma 4e klas? De heer Pauli 5e en 6e klas? Meester Pauli ben ik jaren en jaren later (was in de dertig reeds) een keer tegengekomen op het station in Nijmegen. Hij was zo verheugd mij te zien, dat hij prompt een reep chocolade voor me ging halen. Echt een meester van de Lagere school eigen!! Wat verder nog? ...Ruudje Seiger, Fred Geisler (van de bakker), Fred van Sonneveld en ongetwijfeld vele anderen wiens namen mij ontschoten zijn! Woon allang in Nijmegen, maar kom in principe ieder jaar naar Roermond voor de Vastelaovend!

2004, Marcel Kaekebeke

Juvenaat, voetbal, discobar, m...

Juvenaat, voetbal, discobar, meiden van Jerusalem, meiden uit Venray e.o., miswijn uit de kapel, dronken paters 's nachts door de gangen, D'n Engel, frietje Tielen, Het Koetshuis, De ambassadeur(?), De Soos (?). Te veel om op te noemen!

2004, Marcel Kaekebeke
?