marcel Jager

Kent 11 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marcel Jager en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marcel Jager heeft 0 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Achter in de hoek op de speelplaats zat een gat in het hek, ging via de hoofdingang het terrein op en via dat gat er weer uit en de juf maar zoeken waar dat kind nou weer gebleven was.

  Achter in de hoek op de speelplaats zat een gat in het hek, ging via de hoofdingang het terrein op en via dat gat er weer uit en de juf maar zoeken waar dat kind nou weer gebleven was... Ja die brand, opzich viel de schade nog wel mee, maar wij mochten een tijd lang naar de "pykestjelp"

  de einekoer, 1976

  Klassen 1E/2E/A3/A4/A4+ Leuke herinneringen blijven de examenstunts : "buggy" van autotechniek , 3-hoog in het computer-lokaaltje (pasten wij al moeilijk in.

  Klassen 1E/2E/A3/A4/A4+ Leuke herinneringen blijven de examenstunts : "buggy" van autotechniek , 3-hoog in het computer-lokaaltje (pasten wij al moeilijk in..) "roze verf.." (actieve schilders..) al die vastgeplakte bekers met water op de trappen ... De leraren die me nog bij gebleven zijn : de Postma's (F en K ?),De Wilde (bruce lee), Bloem , van Pelt , Smink (+), Hartman (ben benieuwd of de Volvo nog lang geleefd heeft in het MVT-lokaal..)

  Algemene Beroepen School, 1985

  Veel dingen gebeurt.

  Veel dingen gebeurt...

  Westermarskoalle, 1978

  ?