Marcel Haen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Haen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Haen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In mijn tijd was het LTS Valkenheide ik kwam hier op school na een 1/2 jaar Amersfoortse Berg.

  In mijn tijd was het LTS Valkenheide ik kwam hier op school na een 1/2 jaar Amersfoortse Berg. Heb de richting Fijnmetaal gedaan bij Dhr. de Jong. andere leerkrachten in die tijd waren Foussert, Kuiper, Slippens en een leraar natuurkunde mechanica die altijd "thee" dronk uit een fles. Wat mij altijd is bij gebleven is de masale vecht party op het plein tussen "stichting jongens" en de andere waarbij ene Ronald Kooij een groot aantal tanden verloor.

  SSVO School De Sprong, 1978

  Het is al weer lang geleden dat ik op deze school heb gezeten.

  Het is al weer lang geleden dat ik op deze school heb gezeten. Namen die ik weet zijn: Meester vd Plaat, Witvoet. klasgenootjes: Alex en Edwin Hiens, Paul Appel, Irma Gorter, Lilian ...., Els van Egten, Fransis ..., Jefrey Pelle,

  Griftschool, 1971

  Wat ik me nog het meest bij is gebleven zijn de jaren in de klas bij Pam Schikhof.

  Wat ik me nog het meest bij is gebleven zijn de jaren in de klas bij Pam Schikhof. En de disco feestjes waar je heel voorzichtig je vriendinnetje (Ellen Sangster) vast mocht houden. Ook het voetballen en het kettingspel op ons eigen veld staat me nog bij en uiteraard onze afscheidsmusical Het koffertje van meneer van Dalen, waarin ik de rol van de kroon prins speelde. Namen die zo bij me opkomen zijn : Ellen Sangster, Karin de Groot, Monique Hekkerd, Ron Brands, Geert de Rijk, Marcel Kik, Kees van Amersfoort en Ruud Kleinveld. Andere namen weet ik wel weer als ik de foto's terug zie.

  De Prangelaar, 1975

  ?