Marcel deJong

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel deJong en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel deJong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  HICO, journalistiek.

  HICO, journalistiek. Maar het was meer een sportschool. Elke dag genoeg tijd om te basketballen. Eerste twee jaar zat de school gelukkig nog in het leuke Kampen. Tweede jaar prachtig uitzicht over de IJssel (Marktgang). Ook hier veel gelachen. Vooral met Marco en Mischa van den Berg, Otto Pijpker, Jan-Willem Anholts, Jaap Gernaat, Geert-Jan Darwinkel, Geert 'De Deur' Heetebrij, Kini Homan, Yvonne de Keulenaer, Isabella Prins, Gladys Kuurstra en Frans Kok.

  Christelijke Hogeschool Win..., 1987

  Zoveel jaren lol en dan krijg je ook nog een diploma.

  Zoveel jaren lol en dan krijg je ook nog een diploma. Altijd maar basketballen en nooit huiswerk maken. Twee keer blijven zitten, zonder daar ooit spijt van te hebben gekregen. Misschien hebben we de leraren soms wat te veel onder vuur genomen zonder dat we door hadden dat die niet allemaal tegen een stootje konden (CT de Jong, Luikenaar). Favoriete leraren: Hendriksen (Nederlands), Kloosterman (Engels) en Cazemier (gym). Favoriete jaar: tweede keer 4-havo (met dank aan Paul Potma, waar is Paul Potma?). Favoriete schoolgenoten: Eric van der Veen, Robin Postma, Jan de Ruiter, Paul Potma, Piet de Vries, Gerhard van der Meulen, Robertjan Nawijn en Vincent Hartsteen. Tastbaarste herinnering: de nog altijd aanwezige deuk in mijn scheenbeen na het met flinke vaart rammen van een spelersbank in de kleine gymzaal aan Achter de Hoven.

  Lienward College, 1980

  ?