Bekijk het volledige profiel van Marcel Daams en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Marcel Daams heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

(mldaamsattzonnetpuntenel)Op d...

(mldaamsattzonnetpuntenel)Op deze school heb ik de zesjarige Mavo doorlopen en dus heel wat klassen met verschillende mensen gehad. Zoals zoveel mensen van mijn lagere school heb ik al gelezen, hebben we niet zo begrepen dat we iets op school moesten doen, sommige hadden kennelijk in klas 13 nog met een goed woordje kans door te gaan naar de Mavo in de Jan luykenstraat in mijn geval zagen ze "potentie" in meer en vonden dat ik maar moest blijven zitten. Daarna klas 11 dus... werken??? Toch maar de Mavo dus. Klas 21, 31 ??? Namen die ik tegenkwam Peter Staal, Rene ravenzwaaij (raaffie),Peter van Eijk, verder Bert Neef, Michel Denker, Donald Cok, de Familie van Gom, Gladys Gorissen, Michel Smeding, Emmy Rood met Hans van Bemmel onze beruchte Mink K., Ronald Dijkstra enz... Schoolreis in Luxemburg meisjes en jongens in aparte torens van de jeugdherberg met Buijs, Beaujon en Vos(halfnaakt doorweekt in de bus, regenbuitje in Brussel)

2004, Marcel Daams

Leuke herinneringen(mldaamsatt...

Leuke herinneringen(mldaamsattzonnetpuntenel),die ook bij de anderen terugzie. Kattekwaad uithalen aan de waterkant achter de bedrijfspanden langs van de Gilles van leydenbergstr. Voetballen in de parkjes. Afspreken op de helling. De meeste van ons hebben toch al die jaren wel bij elkaar in de klas gezeten en zelfs daarna nog zoals Irma de Jong, Yvonne van de Burgt, Nelleke Vollebregt, Carole Krans, Rene van de Graaf, Ronnie Koster, Wimpie Bakker (mustafa Kuysten),Theo Brederode, Fokke Terpstra, Wouter Hanegraaf, Iwan Bend, Luther Spin, Ria Hogendorp, Jaap Kombrink (nat pak in de kostverlorenkade) en nog wel een aantal meer schat ik zo. De meeste weten ook nog wel DE SCHOOLREIS naar Putten wauauauaw !! wel drie dagen (leuk die foto bij meester Punt). Later ben ik Fokke Terpstra nog eens tegengekomen, had toen een slagerij in de Ferdinandbolstr.

2004, Marcel Daams
?