Marcel Bakel

Kent 4 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in Stiphout

  Bekijk het volledige profiel van Marcel Bakel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marcel Bakel heeft 11 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Diploma uitreiking, eindelijk er van af! De groene muur van 'Hamers' die volgens hem niet groen was! De altijd vriendelijk knipoogende Suurmeier (al of niet bewust) Brink, van wie je niet hoefde te komen in de lessen (dat had hij zelfs liever) Beckhov

  Diploma uitreiking, eindelijk er van af! De groene muur van 'Hamers' die volgens hem niet groen was! De altijd vriendelijk knipoogende Suurmeier (al of niet bewust) Brink, van wie je niet hoefde te komen in de lessen (dat had hij zelfs liever) Beckhoven, sleuteltje uit de draaibank halen, puntje van het aanbeeldje niet verkeerd in de polijst machine steken etc... van der Zee...deze differentiaal vergelijking kun je op 3 manieren oplossen DOE DIT!!! Met een hand op het bord schrijven en de ander gebruiken om het vorige bord uit te vegen. Berends. (kwam altijd kijken of we wel in de douche gingen..toch een beetje vreemd!) Obers, (heeft hij zijn dictaten al uitgetikt)

  Hogere Technische School (HTS), 1983

  Moet ik heel diep graven.

  Moet ik heel diep graven...... ****** even niets....komt misschien nog!

  t Palet, 1972

  Vechten met de Broekies.

  Vechten met de Broekies

  t Kompas, 1976

  ?