Marcel A. deVrije

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marcel A. deVrije en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Marcel A. deVrije heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Voordat deze school de Naam Floris Balthazar kreeg, was het dus de 2e Openbare MAVO.

  Voordat deze school de Naam Floris Balthazar kreeg, was het dus de 2e Openbare MAVO. Na de L.S. ging ik er met Ronald Botterman naar toe. Heb er een erg leuke tijd gehad, alhoewel er ook minder leuke zaken gebeurden! Leuk waren het trekrotje van Botterman... De "lessen" van Baart... de schoolfeesten. Namen uit die tijd: Vonk, van Geenen, Arnold, Dreeves, Doorackers, Bergmans, Arzoyan. Directeur van Deventer: "Kom eens hier met zijn of haar schrift...."

  2003, Marcel A. deVrije

  Dhr.

  Dhr. Zonderland, Hoek, Niezink etc. Mooie tijd, veel gelachen... Zat met Arja Bol, Monique van Dalen en later met Jacqueline van Beveren, Michelle Kroon in de klas!! Monique en Arja zie ik nog heel vaak. Jacqueline af en toe.. Hoe gaat het met de anderen...?

  2002, Marcel A. deVrije

  Namen uit die tijd: Ronald Botterman, Michell Vonk, Maarten van Geene, Linda Doorakkers, Cilia Dreevers.

  Namen uit die tijd: Ronald Botterman, Michell Vonk, Maarten van Geene, Linda Doorakkers, Cilia Dreevers... Schulze was een geweldige leraar Engels, helaas verdween hij snel. Ook goede herinneringen aan van Dale. Barbara, pak je basisboek...... Kent iemand Patrick Bergmans nog? Hoe gaat het met hem?

  2002, Marcel A. deVrije
  ?