marc vries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marc vries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  marc vries heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Anders dan de HEAO, boeide dez...

  Anders dan de HEAO, boeide deze studie vanaf het begin. Fantastische colleges van Job Spruijt (Romeins Recht), Jan Fesevur (Goederenrecht), Ewoud Hondius (Consumentenrecht), Albert Koers (Rechtsinformatica) en vele anderen. Daadwerkelijk ook 'in het vak' terecht gekomen: advocaat geworden bij de Brauw in Den Haag.

  2003, marc vries

  Volgens mij de beste lagere sc...

  Volgens mij de beste lagere school die je je kon wensen. Met name de laatste twee jaren met Gert van den Berg waren bijzonder. Vorig jaar november (2002) nog een prachtige reunie gehad. Zie ook de foto's hieronder... In 2007 organiseren we de volgende!

  2003, marc vries

  Na een heel jaar reizen wel we...

  Na een heel jaar reizen wel weer wennen. Leuke tijd, wel schools. Levendige herinneringen met name aan de Soos en de introductiedagen van 1983 ("waar zijn je naamlap en je emmer?"). Begonnen in klas 1.9, later commercieel economische richting gedaan. Voor het eerst op kamers, begonnen op de Dr 's Jacoblaan bij een hospita die op het laatst dacht dat ik haar kleinzoon was. Veel plezier gehad met Jurgen Spelbos (Spelli) en en Nico Padding (beide mee in huis gewoond aan de Hoge Landen (tegenover 'de weiffies')) , Andre Doffer, Bob van Es, Wiebe Tinga, Wiebe de Vries, Paul Budelman, Marjolein Kistemaker, Mirjam Lowik, Japie. Grote liefde: Jolanda Luysterburg (waar is ze gebleven...?). In mijn herinnering was het gros van de docenten na beschadiging in het bedrijfsleven van armoede maar op die school gaan doceren. Ik denk daarbij met name aan de heer Koen (Bedrijfscalculatie), de heer van Vlijmen (Marketing), Sonja Kleine (Sociologie) en Hans Och. Waarlijk maar weinig van opgestoken. In 1985 met diploma op zak een jaartje gewerkt (AKZO) en vervolgens in 1986 gauw weer lekker gaan studeren (Rechten, ook in Utrecht).

  2003, marc vries
  ?