Ontdek PLUS

Marc Veldhuizen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Veldhuizen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Veldhuizen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Jaren lang doorgebracht op deze school, dacht dat ik er nooit weg zou komen.

  Jaren lang doorgebracht op deze school, dacht dat ik er nooit weg zou komen. Maar heb er een hele fijne tijd gehad; Laatste klas kamp in Otterloo, Engels van Juffrouw Carla, Kaviaarpasta proeven bij Juffrouw Ineke en tsja van Bockel...

  De Bieshaar, 1981

  Na twee jaar RSG Thorbecke moesten wij "kakkers" fuseren met de "aso's" van het Schothorst college.

  Na twee jaar RSG Thorbecke moesten wij "kakkers" fuseren met de "aso's" van het Schothorst college. Weet nog goed dat we een aardige rel geschopt hebben bij de schoolfotograaf voor de 1e klassefoto, aangezien deze man alleen Schothorst college op zijn bordje had staan. Ook gelijk dat jaar samen met Jurriaan Graaff in het schooltoneelstuk gespeeld. Compleet afgefikt door de dienstdoende criticus van de Amersfoortse Courant, maar wel een lieve ingezonden brief van iemand die wij allemaal niet kende. Te veel leuke momenten eigenlijk; de roos in de jas van Mijke, Engels van Magnum p.i., maar dan zonder snor (hoe heette die vent ook alweer?), de rampzalige uitwisseling met Duitsland, waarbij ik terecht kwam bij een of andere macrobiotische muts, wiens moeder niet kon koken (en bij de rest werd er constant ge-BBQed) en natuurlijk het eindexamen weekend op Ameland (ga je mee wadlopen? Nee, ik heb een kater!!!)

  Vallei College, 1991

  Maar twee jaar op deze school gezeten, totdat hij fuseerde met het Schothorst.

  Maar twee jaar op deze school gezeten, totdat hij fuseerde met het Schothorst. Was de school met het mooiste gebouw van Amersfoort! Was ook accuut verliefd toen ik er voor het eerst kwam namelijk. Weet nog goed hoe ik samen met Marije, Martijn en Harro hier voor het eerst aankwam als brugger en die hoge lange hallen binnenliep. Schitterende schoolfeesten met de Karseboom drive-inn show in de kantine, of voor de onderbouw of de klas in de kelder van het gebouw. En in tussenuren lekker naar de stad natuurlijk!

  RSG Thorbecke (voorheen Rij..., 1989