Marc Sandberg

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Sandberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Sandberg heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  identieke school met zelfde gegevens als Comeniusschool Den Haag [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.

  identieke school met zelfde gegevens als Comeniusschool Den Haag [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Voor deze school moet ik toch wel even tussen de 39 en 45 jaar terug in mijn geheugen. Nou even nadenken. Het hoofd der school: de heer Dekker, juffrouw Visser, meester Bakker, juffrouw Walraven en juffrouw Poorter (die had klas 6 als haar permanente domein). Klasgenoten waren onder anderen Ab de Mos, Jan de Haan, Cees vd Velde, Netty vd Zalm (mijn nichtje), Jeany Vroom (haar vriendin), Annie Kwappenberg, Elly Botter (mijn buurmeisje), Helga Endlich, Frits Roozenboom, Dicky den Dulk (inmiddels Diny die al jaren bij dezelfde dienst als ik werk), Ria Leenheer, Kees de Gelder, Janneke Buurman (haar ouders hadden een winkel in de Hobbemastraat), Willem-Jan Luyendijk, Rene de Haas, Willem de Braal(zijn pa zat bij de politie). Bij een verjaardagsfeestje, op De la Reyweg (waar hij woonde) brak ik een dun glas met waarschijnlijk ranja tussen mijn tanden en Dick vd Mark (mijn beste vriend die de allergrootste collectie dinky toys had en grote fan van de Beatles was). Ik ben ongetwijfeld namen vergeten maar wie weet?

  Christelijke Comeniusschool, 1959

  Leuke herinneringen aan deze school.

  Leuke herinneringen aan deze school. Namen van docenten zijn Paul de Bree (favoriete leraar maatschappijleer en medebezoeker van het cafe van Fons aan de overzijde), Engels, Wientjes en het directieduo "Greenfield&Cook". Mede-leerlingen en vrienden Hans Basart, Ger Hohenhorst, Marcel Linnemann, Dirk Pronk, Frans van Schendel, de (1-eiige tweeling) gebroeders Boers, Pim Schalks, Paul Tromp, Peter Jongenotter, Peter Bax, Ivo de Roo, Ed Prins, Hans vd Bos, Hannie de Kok, Michiel Groen, Monique Coenen en Marga (achternaam ben ik ff kwijt). Gave schoolfeesten in de Houtrustrotonde, in de school zelf en carnaval.

  Economische School (MEAO), 1971

  Zoals mijn broer Nico al schetste waren het hoofdzakelijk ook voor mij de geur van de school,de zandbak en juffrouw Vroom, die mij in het geheugen liggen.

  Zoals mijn broer Nico al schetste waren het hoofdzakelijk ook voor mij de geur van de school,de zandbak en juffrouw Vroom, die mij in het geheugen liggen. Tussen augustus 57 en sept 58 hinderlijk onderbroken doordat ik getroffen werd door kinderverlamming. De volle tijd die een kleuter normaal maakt op de kakschool was voor mij grotendeels dus weggelegd in het Julianakinderziekenhuis en het Ned. Zeehospitium in Kijkduin. Zielig he? ;-))

  juliana kleuterschool, 1958

  ?