Marc Olsthoorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Olsthoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Olsthoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na mijn verwijdering van het Emmaus mocht ik bij God's gratie op deze school komen.

  Na mijn verwijdering van het Emmaus mocht ik bij God's gratie op deze school komen. Maar het was hier nog een groter feest. Super discoavonden. Verliefd op een flink aantal leuke meiden. Ontzettend veel lachen. Nu veel medelijden met sommige leraren en leraressen. Zeker in het laatste jaar toen we ook zelf de feesten mochten organiseren was het erg spannend. Het leren was voor mij een bijzaak maar alle randverschijnselen daar wilde ik graag bijzijn want ik wilde niets missen. En volgens mij heb ik niet veel gemist.

  Roncalli MAVO, 1976

  Heerlijke school.

  Heerlijke school. Alles gedaan wat God verboden heeft, en alles werd met de mantel der liefde goed gepraat. Ik heb in totaal maar drie jaar op deze school gezeten maar het leken er wel 6. Voetballen met een tennisbal, zelf weten wanneer je je met zelfstudie in de kabinetten ging bezighouden. Dus nooit! Je eerste tongzoen en de vele die volgden. Emmausfestival was echt feest. Sportdagen helemaal geweldig. Raport als een totoformulier, lieve maar naieve leraren maar wat een feest op school. Helaas hadden "ze" na drie jaar genoeg van mijn capriolen en werd mij dringend doch vriendelijk verzocht verder te "studeren" op de Roncalli mavo.

  Emmauscollege, 1973

  Het was een school waar ik als zeer vervelend ventje goed in bedwang gehouden werd.

  Het was een school waar ik als zeer vervelend ventje goed in bedwang gehouden werd. Dit gebeurde met behulp van dicipline, opwekken van creativiteit en veel gelegenheid geven tot sporten. In de eerste 2 jaren lieve "juffen" gehad. Juffrouw Riet en Annemiek, die ik geloof ik wel eens tot wanhoop heb gedreven. In klas 3 en 4 meester van der Heiden, die mij goed de baas was. Vandaar dat ik 2 jaar bij hem heb moeten zitten. Met zo nu en dan een mep hield hij alles in de hand. Alhoewel ik hem ook nog eens een vulpen achter op z'n rug heb gegooid.(was een mooie vlek)In klas 5 meester Wijtman. Een jaar met veel muziek en creativiteit. Gitaar spelen ging mij niet zo heel goed af, en spelen op zondag in de kerk al helemaal niet. In klas 6 opperhoofd van Tiel. In een klas met weinig jongens en veel meisjes was ook dit een tof jaar. Maar wat mij als het mooiste is bijgebleven waren de voetbalwedstrijden tegen andere scholen op het grote veld aan de Batavierlaan. Om gekozen te worden in het schoolteam was toch altijd wel iets speciaals. En 1x per jaar het schoolvoetbaltoernooi tegen de andere scholen. Waarbij de meesters het als scheidsrechter vaak moesten ontgelden. Maar al met al een leuke schooltijd vlak bij huis en op een mooie plaats in Nieuwerkerk.

  Heilig Hartschool (RK), 1967

  ?