Marc Lambriks

Kent 0 personen

NA , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Lambriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Lambriks heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd gehad, maar dat blijkt ook wel aan mijn lange verblijf aldaar.

  Geweldige tijd gehad, maar dat blijkt ook wel aan mijn lange verblijf aldaar. Eerste jaren gingen goed (qua studie dan), daarna vele extra-curriculaire zaken gedaan zoals voorzitter studievereniging 'Simon Stevin', lid van studentenvereniging 'Demos' en lid van heren-dispuut 'NEO'.

  Technische Universiteit Ein..., 1987

  Dit is een zeer leuke tijd geweest - en achteraf gezien lekker vrijblijvend.

  Dit is een zeer leuke tijd geweest - en achteraf gezien lekker vrijblijvend. Maar goed dat je dan nog niet weet hoe druk het later wordt. Wat me het meest bijstaat... de laatste twee jaar met dhr van Oeffelt, het spelen op het plein, de zak snoepgoed die we met Sinterklaas kregen. Jammer dat een hoop vriendjes van toen naar andere scholen gingen. Ik ging naar Heerlen, de rest naar Hoensbroek en zo.

  Heilige Stefanus, 1975

  Weer zo'n leuke tijd die eigenlijk nog best relaxed was (als je het nu bekijkt.

  Weer zo'n leuke tijd die eigenlijk nog best relaxed was (als je het nu bekijkt...). Veel vrienden aan over gehouden die ik nu nog geregeld zie. Qua leraren niet al teveel te klagen, al met al ben ik nog best goed terecht gekomen... Meest bijgebleven zijn de heren Caris (Engels), Moers (Duits) en Hansen en Vonhogen (Natuurkunde), de meest gevreesde was Janssen (?) voor scheikunde en de moeilijkste... mijn pa, want die kon me natuurlijk niet voortrekken in de gymles (en ik was al zo goed ;-) )

  Coriovallum College, 1981

  ?