Ontdek PLUS

Marc Geerdink-Schaftenaar

Kent 24 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Geerdink-Schaftenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Geerdink-Schaftenaar heeft 12 klassenfoto's en kent 24 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik hoorde vorig jaar dat ik als kleuter heel erg ziek ben geweest van de spanning omdat ik opeens "naar school" moest.

  Ik hoorde vorig jaar dat ik als kleuter heel erg ziek ben geweest van de spanning omdat ik opeens "naar school" moest. Op foto's ben ik een heel vrolijk jochie. In de zomer met z'n allen op het schoolplein en dan de brandslang aan. Nieuwe klasgenootjes die verschrikkelijk moesten huilen. Alienke de Vries was mijn "vriendinnetje". Eigenlijk met alle klasgenootjes van deze school doorgegaan naar De Morgenster en dan verder (Mavo en Havo). 2 x is het schoolgebouw gesloopt, waarna wij, de jongens uit de buurt, de boel mochten affikken. Dat leuke van mij werd er op de Morgenster wel uitgetreiterd trouwens.

  de Springplank, 1976

  Wat wordt ik altijd weer weemoedig als ik van zo'n reunie terugkom.

  Wat wordt ik altijd weer weemoedig als ik van zo'n reunie terugkom... Excursies Schotland en Praag, Keizer Snee, Hertog Jan Bier en Prins Heerlijk, disco's (non non rien ne change), Collega, UD/SD, Mijnheer Van Dijk (Kom jij eens even hier mannetje... brrr!), Gerrit de concierge, Mental Deficiency (Pijn is Fijn!), mijn eerste liefde: Astrid de Greeff. Volmaakt geluk. Alle leraren en medewerkers: bedankt voor de geweldige tijd op een school waar je jezelf kon zijn.

  Christelijk College Nassau-..., 1989

  2C: Crime Class.

  2C: Crime Class. We waren berucht. Veel gelachen, later heb ik er nog stage gelopen. Veel leuke leraren. Met een paar man zijn we verder gegaan naar het Chr College Nassau-Veluwe.

  FOCUS, voorheen Groen van P..., 1986