Marc Fluttert

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc Fluttert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc Fluttert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste jaar was toen erg leuk maar niet te handhaven (niet Sjef).

  Het eerste jaar was toen erg leuk maar niet te handhaven (niet Sjef). Ook voor de rest een erg leuke tijd gehad. Elk jaar een paar dagen weg met de biologie sectie (petten en texel). Docenten die mij te binnen schieten: Ewoud, Gerard, Nel, Maarten, en voor de liefhebber dhr. Raadgever (natuurkunde, ha ha). Goede herinneringen en vriendschappen aan overgehouden.

  Dr. ing. Ghijssen Instituut, 1982

  De toneelvoorstellingen, fotoclub,, filmclub, feesten (kerst en examen) en bovenal de bakkies koffie en ander genot in de Ster.

  De toneelvoorstellingen, fotoclub,, filmclub, feesten (kerst en examen) en bovenal de bakkies koffie en ander genot in de Ster. In 1981 examen HAVO en 1982 (na 5 ath.) de Grundel verlaten.

  De Grundel, 1976

  Leuke tijd gehad.

  Leuke tijd gehad. Leukste herinneringen zijn de weeksluitingen (waar je je stukje kon doen) en met de 6e klas naar de Houtmaat. Mijn vriendjes in die tijd waren eerst Simon van Benthem en later Paul Welberg. Negatieve herinnering: de Vries (met pijp) die altijd aan je oor trok als je iets had gedaan wat hem niet beviel.

  De Hunenborg, 1970

  ?