Marc deHoogh

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marc deHoogh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marc deHoogh heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Geweldige tijd gehad met mijn jeugdvrienden Alexander Overmeen, Marcel Osterkamp, Jos Abbink, Eelco Kleeftra.

  Geweldige tijd gehad met mijn jeugdvrienden Alexander Overmeen, Marcel Osterkamp, Jos Abbink, Eelco Kleeftra. Voor het eerst tot over mijn oren verliefd geweest op Marianne en Suzan. De lieve Meester aan de Stegge, de strenge maar geweldige Oltwater. Het ondergespoten schoonplein in de winter....te veel om op te noemen.

  Widerode, 1979

  Wat een mooie tijd (achteraf :) ) Veel geweldige mensen ontmoet: Joost Boerstoel (nog steeds een van mijn beste vrienden), Antoon Visser, Arno Blokland, Raymond van Amersfoort, de hele kluit uit Geesteren (Mark, Charel en de anderen).

  Wat een mooie tijd (achteraf :) ) Veel geweldige mensen ontmoet: Joost Boerstoel (nog steeds een van mijn beste vrienden), Antoon Visser, Arno Blokland, Raymond van Amersfoort, de hele kluit uit Geesteren (Mark, Charel en de anderen). Te veel om op te noemen. De overspannen LeClerq, maffe Visser van Nederlands, De geweldige Knotter, en anderen van wie ik de naam niet meer kan herrineren.

  Christelijk Lyceum Almelo, 1985

  ?