Ontdek PLUS

Mara Bleeker

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mara Bleeker en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mara Bleeker heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Pasfotos sparen van iedereen was je van het en underground muziek, zwarte kleding.

  Pasfotos sparen van iedereen was je van het en underground muziek, zwarte kleding. Ik heb vage herinneringen aan deze school, plein vegen als we hadden staan roken. Kussen in het fietsenhok, lol. t was een leuke tijd en apart onderwijs met die open lokalen. Een keer erg dronken geweest op een feest en werd niet lekker, sorry Henk, hihi. Ook nare dingen, een brommerongeluk en een begrafenis van een medeleerling. Ik zie hier al wat namen die ik me dan ineens weer herinner, Alex en Richard en Marion en Irma....

  Scholengemeenschap Lelystad..., 1973

  We hadden een oudere lerares, mevr.

  We hadden een oudere lerares, mevr. Siebers die in een concentratiekamp had gezeten tijdens de oorlog en prachtig kon vertellen. We hadden een hoofdmeester (Hogerheide ?)die ons alles leerde over de waddenzee, juffrouw Polk klinkt bekend. Ik woonde boven de sportschool in de L. Boisotstraat en mijn hartsvriendin was Aafke Diets. Ik zie nu wat bekende namen uit die tijd op schoolbank, grappig. ;)

  Lovelingschool, 1966