Mar Holkers

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mar Holkers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mar Holkers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb op deze school mijn 1e vriendinnetje gehad, en het 1e kusje.

  Heb op deze school mijn 1e vriendinnetje gehad, en het 1e kusje. Monique Oudewater was haar naam, we wachtten altijd op de hoek van de Graaf Florisstraat op elkaar.Voor de rest had ik een beeldschone lerares in de 5e klas, volgens mij was dat Mevrouw Naaktgeboren, een dame uit Suriname.

  Basisschool Graaf Floris, 1968

  Na de scheiding van mijn ouders kwam ik vanuit Rotterdam terecht op de Ouverture in Schiedam, 5e klas met meester Pannekoek en in de 6e meester de Groot, Ze waren denk ik blij dat ik de school verliet.

  Na de scheiding van mijn ouders kwam ik vanuit Rotterdam terecht op de Ouverture in Schiedam, 5e klas met meester Pannekoek en in de 6e meester de Groot, Ze waren denk ik blij dat ik de school verliet. Meester de Groot was wel heel aardig tegen mij ondanks alle streken die ik uithaalde. Hij heeft nog steeds een taart tegoed, stond geschreven in mijn laatste rapport, dit omdat ik altijd bakker wilde worden. Hoogtepunt was schoolkamp in Oisterhout in de 6e klas, 1974.

  de Ouverture, 1973

  Geweldige schooltijd gehad, echt een boef geweest en de meeste leraren konden mij wel achter het behang plakken, niet zo gek als jonge knul uit Rotterdam en dan ineens naar de LTS in Zierikzee.

  Geweldige schooltijd gehad, echt een boef geweest en de meeste leraren konden mij wel achter het behang plakken, niet zo gek als jonge knul uit Rotterdam en dan ineens naar de LTS in Zierikzee. Tegenover was de huishoud school, hoe hebben ze dat ooit kunnen verzinnen.

  ambachtschool, 1974

  ?