Manuela Fries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Manuela Fries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Manuela Fries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  In het begin was het voor mij best moeilijk hier, Want ik kwam pas in de derde dus je komt dan in een bestaande klas terecht maar werd gelukkig best makkelijk op genomen.

  In het begin was het voor mij best moeilijk hier, Want ik kwam pas in de derde dus je komt dan in een bestaande klas terecht maar werd gelukkig best makkelijk op genomen. Heb daar dan ook 2 leuke jaren gehad, zat in de klas met Marja en Evelien. Ook een leuke herinnering is dat we vreselijk konden keten met zijn alle! De leerkrachten waren ook zeker niet altijd blij met ons!Zeker meneer van Es en zij(?) van textiel die liep de klas al uit voor dat we binnen waren en ja hoor daar was meneer van Dijk weer dus al met al een hele leuke school! Maar in die tijd heete deze school Zomerhof....

  2004, Manuela Fries

  Dit was een hele leuke school, spannend ook als brugpieper begonnen en gelijk een vriendinnetje gevonden Souad.

  Dit was een hele leuke school, spannend ook als brugpieper begonnen en gelijk een vriendinnetje gevonden Souad. Met haar een hele leuke tijd gehad samen over naar de tweede waar we ook heel veel lol hebben gehad en dat hebben we geweten want we bleven ook samen zitten en dat was wel jammer want we hadden toch wel een leuke klas. Maar als ik me het goed kan herinneren bleven er wel meer zitten(?) Dennis en Pascal en verdere namen weet ik helaas niet meer heb deze school niet afgemaakt ben over gegaan naar de zomerhof. en natuurlijk kan ik me lavina nog herinneren ben ik heel lang vriendinnen mee geweest.

  2004, Manuela Fries

  Ja de basisschool.

  Ja de basisschool.... dat was toch wel en leuke tijd. Begonnen in de kleuterklas bij juf Twan daarna naar juf Astrid groep 1 en 2 daarna in groep 3 wijlen meester Piet groep 4 les gehad van meester Karel en groep 7 en 8 meester Wim. Mijn vriendinnetjes waren in die tijd Saskia en Jaqueline. De leukste tijd was met meester Wim zijn verjaardag nog gevierd in de gymzaal, en een keer op 1 april hebben we met de hele klas achter de gymzaal gestaan en Wim lekker laten wachten maar daar kon hij wel tegen dus al met al een hele leuke tijd gehad!

  2004, Manuela Fries
  ?