Manon Vlug

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Manon Vlug en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Manon Vlug heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toptijd! Lekker friemelen bij Textiele Werkvormen en tekenen, het schoolkamp in Bergen (hoe zou het nu met Jaap gaan?) en de lol met de jongens in de klas.

  Toptijd! Lekker friemelen bij Textiele Werkvormen en tekenen, het schoolkamp in Bergen (hoe zou het nu met Jaap gaan?) en de lol met de jongens in de klas. De plannen die we hadden met Olgers toen ze met krukken liep: in een rolstoel boven aan de Gijsbrecht zetten, de rem eraf en...

  Academie de Hoogh, 1987

  *Onderbouw op de Fred.

  *Onderbouw op de Fred. van Edenlaan met goeie ouwe Dirk als concierge! *Favoriete leraar: van Ekeris "uitspraak mag Amerikaans of Engels, maar dan wel consequent!" *Vreeken (geschiedenis) met zijn overduidelijke manier van spellen ;-) *Mevr. ? (Indische lerares Duits) die in de gaten had dat je zat uit te tellen wanneer je aan de beurt was bij het beurtelings voorlezen/vragen en je dus eerder aan de pineut was! *Dorlas (Duits) die vond dat de examenklas Mavo best dezelfde rijtjes kon leren als de Havo :-( *Samen met nog 2 meiden die lekker konden slaan softballen met de jongens tijdens gymles (Coby Hoogeboom), terwijl de rest van de meiden op het andere veld ook probeerden te softballen ;-) Nadeel van de gymles buiten was het verplichte hardlopen rond de velden :-(

  A. Roland Holst College (Vo..., 1983

  Het hele jaar bij Kees Koolstra (zingen was helemaal top) en het toneelstuk/musical in de 6e klas bij meester Dekker.

  Het hele jaar bij Kees Koolstra (zingen was helemaal top) en het toneelstuk/musical in de 6e klas bij meester Dekker. Een sprookjesboek was door elkaar gehusseld en dat leverde een raar verhaal op. Ik speelde roodkapje. We hebben het stuk ook nog opgevoerd in de Emtinckhof.

  Mr J Terpstraschool, 1977

  ?