Manon Krol

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Manon Krol en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Manon Krol heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wij waren de laatst groep en zaten in hotel Marie Rose.

  Wij waren de laatst groep en zaten in hotel Marie Rose. Ik heb een hele leuke tijd gehad, zat met Petra van de Wilk op een kamer. Yvonne was ook een vriendin maar ben ik uit het oog verloren. Samen met Sandra Metselaar waren ongeveer we de aller allerlaatste die de opleiding afrondde.

  De Vuurmand, 1987

  Ik kan me teveel herinneren om op te noemen maar de kegel van Coelewij komt inderdaad gelijk boven.

  Ik kan me teveel herinneren om op te noemen maar de kegel van Coelewij komt inderdaad gelijk boven. Meneer van de Marel een rood hoofd bezorgen van woede was op den duur mijn hobbie. Hendriks heeft veel indruk gemaakt vooral de biologielessen en geschiedenis. Ik heb een paar jaar geleden Farina nog gezien maar verder ben ik iedereen uit het oog verloren. Het was een leuk schooltje waar ik heb leren roken èn heb leren opkomen voor mezelf.

  Kamperfoelie Mavo, 1982

  Voornamelijk goede herinneringen aan zuster Jozefi.

  Voornamelijk goede herinneringen aan zuster Jozefi. Kan me een feest herinneren met allemaal versierde fietsen. Verder kan ik me een ruzie herrinneren met de grote broer van Richard Schouten ?!? Het kan maar indruk maken op een kleutertje. We moesten altijd op de zwarte streep wachten in de hal op onze mamma's. Wij liepen vaak met Johan Scholtes mee en hij met ons. Ik was smoorverliefd op Marcel Schuckink-Kool die ik laatst nog heb ontmoet.

  Kleine Mol Kleuterschool, 1972

  ?