Manon Erich

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Manon Erich en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Manon Erich heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb oa les gehad van: v Hooft, Kakerken,Vingerhoed, Jongen.

  Ik heb oa les gehad van: v Hooft, Kakerken,Vingerhoed, Jongen. Het was een leuke periode waar ik met veel plezier aan terug denk. Ik herinner me ook een belachelijke recorddag, wij hebben toen een hele nacht les gehad... zoiets bedenk je toch niet?! Ik heb geen contact meer met oud-klasgenoten, maar ik weet wel dat Koos Rozenburg een leuk eetcafeetje heeft in Delft en Jacco Wolf zou fysiotherapeut zijn.

  Petrus College, 1984

  Ik heb les gehad aan de Antwerpseweg (oud kantoorgebouw).

  Ik heb les gehad aan de Antwerpseweg (oud kantoorgebouw). Ik heb oa bij Marielle v Broekhuizen, Patricia Brouwer, Ivar vd Berg, Jan v dijk, Guillaume v Willigen, Sander v Beek en Micha (weet ik geen achternaam meer van)in de klas gezeten. Het was een hele leuke tijd, jammer dat er jaren geleden niet erg veel oud-klasgenoten bij de reunie waren.... De leraren die me nog het meest bijgebleven zijn: Rintjema, Bakker, Adrichem,Kroese en Clements.

  Crabeth College (MBO), 1988

  Ik heb oa bij Patrick Hugens,Dennis de Getrouwe,Yvette Simons en Caroline v Zeggeren in de klas gezeten.

  Ik heb oa bij Patrick Hugens,Dennis de Getrouwe,Yvette Simons en Caroline v Zeggeren in de klas gezeten. Voor de klas hebben gestaan: Verbeij, Sonius, Vermeij en Speet. Met name meester Verbeij kan ik me nog goed herinneren. Ik heb hele leuke herinneringen aan de school. Alleen met Patrick heb ik nog contact. Ik ben wel heel erg benieuwd hoe het met de rest van de klas (en meester Verbeij) gaat.

  Bijdorpschool, 1978

  ?