Manoj Hieralal

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Manoj Hieralal en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Manoj Hieralal heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onwijs leuke tijd met veel MAGICK (Mike, Michel, Daniël, Pindakaas, Sander en tig anderen) soms tafeltennissen met Marcel en heel soms studeren.

  Onwijs leuke tijd met veel MAGICK (Mike, Michel, Daniël, Pindakaas, Sander en tig anderen) soms tafeltennissen met Marcel en heel soms studeren. Was wel een rommelige, vaak slechte opzet van de studierichting vond ik.

  Haagse Hogeschool - Sector ..., 1996

  Hele leuke tijd gehad met Ryan Haripersad, toen mijn beste vriend.

  Hele leuke tijd gehad met Ryan Haripersad, toen mijn beste vriend. Gezellige leraren met een rare leraar voor geschiedenis, Dupont. Veel troefen (kaartspel) en tafeltennis gedaan en soms als we tijd over hadden wel eens wat geleerd.

  Scholengemeenschap Prins Al..., 1986

  Kan me niet meer zoveel herinneren behalve dan dat ik het een hele leuke school vond.

  Kan me niet meer zoveel herinneren behalve dan dat ik het een hele leuke school vond. Jammer genoeg ging deze dicht wegens teruglopende leerling aantallen. Kan me nog goed herinneren dat we bijna geen echte lessen meer volgden en dat we met de hele klas (6 leerlingen) vaker puzzelden dan wiskunde deden! We hadden toen 'les' van de directeur van de school. De leerlingen die ik nog weet zijn Radjoe, Wendy, Paola (klein beetje verliefd op) en Devina. Devina zat nooit in mijn klas maar was wel intens/hevig/smoorverliefd op haar! :-)

  Marshallschool, 1979

  ?