Bekijk het volledige profiel van manfred oostveen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

manfred oostveen heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juffrouw Lind was zo lief! Sp...

Juffrouw Lind was zo lief! Speelkwartier was altijd erg favoriet, crossen op de skelters. De Speelhoek met ronde bak, waar allerlei displays gemaakt werden, dan weer met het thema strand, de andere keer thema herfst etc. de geur van Dash Pronto klei.

2004, manfred oostveen

geweldige tijd gehad met Petra...

geweldige tijd gehad met Petra, Marjan, Bas en Gerda. De theorie was altijd een prettige afwisseling van de praktijk in het St Anthonius. Nog eens ter verantwoording geroepen bij Toinie samen met Petra omdat we haar in een dronken bui telefonisch lastig gevallen hadden. De praktijkbegeleiding van het ziekenhuis kon de lol er wel van inzien gelukkig. Volgens mij was ik wel erg irritant in de klas?

2004, manfred oostveen

Favoriete Juf Carmien (bedankt...

Favoriete Juf Carmien (bedankt Saskia!!) uit Suriname, tante van Jimmy!, met inderdaad zo'n prachtig bol handschrift, vrouwen onthouden dus meer dan mannen!. Eens in de maand op vrijdagmiddag (of was het iedere vrijdagmiddag?) creatief bezig zijn. Texelkamp! In het laatste jaar bij Juffrouw Betsie, ook al met een mooi handschrift, waarmee ik wel eens meeliftte vanaf snackbar de halte in haar blauwe renaultje. Over liften gesproken de moeder van Renate Bezu had zelfs een bijnaam "liffie" omdat ze me zo vaak meenam. email: voornaampuntachternaam(ilacsit maar dan achterstevoren)puntgeboorteland

2004, manfred oostveen
?