manfred gehlich

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van manfred gehlich en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  manfred gehlich heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  ik woonde tegen over de kleuterschool ik weet dat ik als kind nooit naar deze school wildealtijd maar huilen maar als ik er was was het toch altijd leuk.

  ik woonde tegen over de kleuterschool ik weet dat ik als kind nooit naar deze school wildealtijd maar huilen maar als ik er was was het toch altijd leuk

  2003, manfred gehlich

  Ik ben Manfred was toen een stevig ventje met rood haar.

  Ik ben Manfred was toen een stevig ventje met rood haar.Ik heb op deze school gezeten en weet dat de hoofdmeester dhr Schenk was en ook mijn leraar ik woonde in gouda op stolwijkersluis (goudseweg)ik weet nog dat ik met het afscheidsfeest Paul mc Cartny op mijn gitaar speelde en play backte en ook dat wij een toneel stukje over indianen opvoerde. De namen van mijn klasgenoten weet ik niet zo goed meer maar daar kom ik nog wel op. Meester Schenk reed een groene eend en daar kwam hij altijd mee op school.Ook herinner ik meester Haak nog, onze geschiedenis leraar ik krijg nog kramp in mijn hand als ik er nog aan denk, al dat schrijven.Ik zie dat er steeds meer klasgenoten zich aanmelden echt gaaf.hoi michel vd E,harriet v V,astrid B.anja N,stella vd V,marion de M,arnolda B(moet mijn hersen weer eens laten draaien),thomas H en jacco T ik hoop dat er meer komen wie weet.Ieder geval iedereen de groetjes.

  2003, manfred gehlich

  ik geloof dat ik van 1972 tot 1974 op deze school gezten heb ik zat er met mijn oudere zus erika die een klas hoger zat ik weet nog wel dat we vaak te laat waren en moesten melden bij meester sluis ik woond ook in deze straat keplerstraat 164.

  ik geloof dat ik van 1972 tot 1974 op deze school gezten heb ik zat er met mijn oudere zus erika die een klas hoger zat ik weet nog wel dat we vaak te laat waren en moesten melden bij meester sluis ik woond ook in deze straat keplerstraat 164

  2003, manfred gehlich
  ?