mandy seine

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van mandy seine en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  mandy seine heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  VWO gedaan.

  VWO gedaan. helaas heeft het een jaartje langer geduurd. evengoed heb ik die laatste twee jaar met mn nieuwe klas heel veel lol gehad! 1e: gymen met mevrouw kwik. esther, jietong, mirella, paula en ik oa waren met hockey altijd heel gemeen. esther met dr mooie acties in emmen. 3e: naar duitsland voor een week, was errug lachen 4e: dit was zeker weten het ergste jaar; de etuis vlogen door de klas heen bij mevr. De Boer-Walta. ook meneer Stoffers moest het ontgelden>>al drummend en kruipens gingen we door de CKV-les heen! heel erg gelachen met helene witsche. 5e: naar Rome: GEWELDIG!!meteen aangstoken met het italie-virus. kan me trouwens ook nog goed herinneren dat we de eerste nacht onder het bed lagen bij michael en jeremy. leek wel een Tarantino film!! twede nacht hebben we ons weer moeten verstoppen. dit keer zat ali in de kast en lagen rachid davud celine younice en ik buiten op de grond (alsof ze ons daar niet zouden zien hahaha) 5e: voor de tweede keer, eg gelachen!! 6e:de tekenlessen met meneer te poele, hehe, wat was ie soms kwaad op ons:)

  2004, mandy seine

  geweldige tijd in praag gehad (tweede jaar) zit nog steeds op deze school (studder bedrijfseconomie) en k moet zeggen in de zomer is dit de perfecte locatie om direct na de les door naar zandvoort te gaan!!.

  geweldige tijd in praag gehad (tweede jaar) zit nog steeds op deze school (studder bedrijfseconomie) en k moet zeggen in de zomer is dit de perfecte locatie om direct na de les door naar zandvoort te gaan!!

  2004, mandy seine
  ?