Bekijk het volledige profiel van Mandy Hoogendoorn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Mandy Hoogendoorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke de feesten op school. so...

Leuke de feesten op school. songfestivals waar ik af en toe aan meedeed. Ameland werkweek. Leuke leraren. Leuke school. Gymleerkracht was altijd erg streng destijds (sligter geloof ik dat hij heette) Lieve vriendin Joke destijds. regenpakken aan, zware tassen achterop... Nu zit een van mijn dochters alweer op de middelbare school

2004, Mandy Hoogendoorn

Leuk met de kerst in de zingen...

Leuk met de kerst in de zingen met een groep in de kerstviering. Weet nog wel met Monique. Ook kan ik mij Wendy nog goed herinneren. Ook Angela, Marieke, Jacqueline. Zelf werd ik in de eerste ziek en lag twee maanden op bed met de ziekte van Pfeiffer. Vaak de stad even in tijdens de pauzes, naar cafe Piet.. Ben helaas gezakt maar werkte toen al bij de EO als radioprogrammamaker voor de jongerenafdeling. Daarna DTS gedaan, getrouwd, 11 jaar als receptioniste/telefoniste op concervatorium R'dam gewerkt.

2004, Mandy Hoogendoorn

Tjoh wat leuk zeg deze site! E...

Tjoh wat leuk zeg deze site! En ik zie gelijk heel veel bekende namen staan. Leuk om al die herinneringen nog eens op te halen! Robert-Jan en Marion heb ik een aantal jaren geleden nog eens gezien op een reunie verder was er toen niemand. Mijn vader heeft ook nog aan onze klas schaakles gegeven. Ik zag dat ik niet op de klassenfoto sta maar ik herinner mij dat ik toen met de ziekte van Pfeiffer thuis lag.

2004, Mandy Hoogendoorn
?